Veronikos Povilionienės ir Petro Vyšniausko koncertas

Veronikos Povilionienės ir Petro Vyšniausko koncertas

Veronikos Povilionienės ir Petro Vyšniausko duetas bendradarbiauja jau daugiau nei 15 metų, abu dueto nariai yra aukščiausios klasės atlikėjai.

Veronika Povilionienė yra žymiausia lietuvių liaudies dainų atlikėja, kurios kūrybinė karjera tęsiasi jau daugiau nei 40 metų. Ji mėgsta įvairius kūrybinius iššūkius ir noriai dalyvauja įvairiuose pop / rock, džiazo bei šiuolaikinės muzikos projektuose.

Petras Vyšniauskas yra vienas žymiausių lietuvių saksofonistų, puikiai žinomas dėl savo meistriškų džiazo bei šiuolaikinės muzikos interpretacijų.

Abiejų muzikantų drauge atliekamos liaudies dainos yra nuostabus liaudiško jautrumo bei klasikinės virtuozerijos mišinys, pasižymintis savitu laisvu alsavimu.
Ugnius Liogė

Didžiokų koplyčios parodinėje erdvėje bus eksponuojami žymaus tapytojo Aleksandro Vozbino (1958-2021) kūriniai.

A. Vozbinas yra savitas, galinga vaizduote ir konceptualiu mąstymu išsiskiriantis, motyvuotai savo kūrybą reflektuojantis Lietuvos intelektualiosios tapybos atstovas.

Jam būdingi groteskiški santykiai su aplinka, noras šokiruoti, paneigti miesčioniško gyvenimo ir skonio nuostatas, polinkis į žmogiškosios būties pusių apnuoginimą.

Menininko vulkaniška energija atsispindi jo paveiksluose. Jis tarsi džiazuoja spalvomis savo drobėse...

Nemokamas
Liepos 13 d. 18:00